Dades personals

La meva foto
Som un grup de persones que tenim en comú la Barceloneta i la Fibromiàlgia. Només això? NO. Hem descobert moltes coses més. Hem compartit un espai setmanal on hem après a respectar les opinions d'altres persones, a saber dir NO, hem après a valorar-nos i a estimar-nos i a nosaltres mateixes, a relaxar-nos mitjançant la respiració, a no sentir-nos SOLES, a compartir i conviure amb la malaltia. Hem après a delegar en els altres, a no sentir-nos culpables de no poder fer algún esforç, a desterrar el sentiment de culpabilitat. I aixó ens fa trobar millor.

dimecres, 18 d’abril del 2012

ESCOLA DE SALUT DE LA BARCELONETA

TAULA RODONA sobre DONES DEL S. XXI I NOVES MASCULINITATS, organitzada dins de l'Escola de Salut en el context de la Prima Festa de la Barceloneta, a càrrec de Juanjo Compairé, de l'associació Homes igualitaris; Montserrat Vila, presidenta de la Plataforma Contra la violència de gènere, i Maria Pau Trayner, psicòloga i filòsofa. (dimecres 9 de maig a les 16h. al Centre Cívic Barceloneta).

L'Escola de Salut de la Barceloneta és un projecte organitzat en el marc del Pla comunitari de la Barceloneta que aquest any 2012 cumpleix el seu 5è any. Aquest curs ampliem l’edat dels participants, i donem cabuda a la participació del grup de Fibromiàlgia i altres dones interessades del barri de la Barceloneta.
En la realització de les classes i tallers hi participen diferents serveis i associacions, així com  professionals i veïns del barri:
CAP Barceloneta, Hospital del Mar, Clínica Barceloneta, Casals Gent Gran, Club Natació Atlètic- Barceloneta, Farmàcies, Poliesportiu Marítim, Institut Gestalt, Agencia de Salut Pública, Centre de Serveis Socials Barceloneta, Biblioteca “La Fraternitat”, Centre Cívic, GAMAR, Associació Barceloneta Alerta, Barceloneta Cuina, Grup de dones amb fibromiàlgia, veïns i veïnes del barri. Així, l’any 2012 fem tres cursos, en els que participen aproximadament 80 veïns i veïnes, a més dels més de trenta professionals de l’àmbit sanitari i de serveis socials que hi participen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LA SANITAT A JUDICI

LA SANITAT A JUDICI
El Col·lectiu Ronda presentarà una macrodemanda contra la Sanitat Pública Catalana per vulneració del dret a la pròpia salut de les persones que pateixen Síndromes de Sensibilitat Central - FC, EH, FM i Sensibilitat Química Múltiple-