Dades personals

La meva foto
Som un grup de persones que tenim en comú la Barceloneta i la Fibromiàlgia. Només això? NO. Hem descobert moltes coses més. Hem compartit un espai setmanal on hem après a respectar les opinions d'altres persones, a saber dir NO, hem après a valorar-nos i a estimar-nos i a nosaltres mateixes, a relaxar-nos mitjançant la respiració, a no sentir-nos SOLES, a compartir i conviure amb la malaltia. Hem après a delegar en els altres, a no sentir-nos culpables de no poder fer algún esforç, a desterrar el sentiment de culpabilitat. I aixó ens fa trobar millor.

dimecres, 6 de juny del 2012

GRUP DE FIBROMIÀLGIA BARCELONETA

PROPERA REUNIÓ:
  • DATA:   EL 1er. DILLUNS DE CADA MES.
  • HORA:   DE 17 A 20 HORES
  • LLOC:   CAP BARCELONETA



4 comentaris:

  1. Bona tarda,

    Us vull agraïr a totes l'esforç realitzat el 12 de maig.
    El dia,la festa, va ser un èxit!
    Tot just estem començant i els resultats són molt engrescadors.
    Endavant !!!

    Ester Tarradas

    ResponElimina
  2. Moltes gracies Ester , peró aixó no hagués estat posible sense la vostre ajuda ,Francina E
    Ester Carol Martha
    Virginia

    ResponElimina
  3. Dar las gracias ,a todas las mujeres que forman el grupo ,Anna,Ines, Loli,Maria,Marga,Laura,Merce,y muchas mas a todas ellas mucha fuerza ,que la tienen.

    ResponElimina
  4. On es la meva filla?....Ho pregunto perqué,suposo que a consecuèncie de la Fibromiàlgia i fatiga crònica que pateix, el seu caràcter ha cambiat de tal manera que hi ha dies que no la reconeixo. Això és molt dur, però, encara ho és molt més veurela patir tants dolors per tot el cos i no poder ajudar-la amb res, ja que ni tant sols pot aguantar que l'agafis del braç de tant mal que l'hi fa.

    ResponElimina

LA SANITAT A JUDICI

LA SANITAT A JUDICI
El Col·lectiu Ronda presentarà una macrodemanda contra la Sanitat Pública Catalana per vulneració del dret a la pròpia salut de les persones que pateixen Síndromes de Sensibilitat Central - FC, EH, FM i Sensibilitat Química Múltiple-